Nuevos Tonos De Rock

Nuevos Tonos De Rock 1

Rock n roll is de manier van leven, zeggen velen die hem aanbidden.

Rock n roll is de manier van leven, zeggen velen die hem aanbidden.

Rock n roll is de manier van leven, zeggen velen die hem aanbidden. Als u een van hen, zult u blij zijn met onze New Rock ringtones voor Android app zijn. Rockmuziek is urban muziek met een focus op muziek instrumenten zoals elektrische gitaar rock, rock drums, trompet en krachtige vocalen van rockbands. Vanaf nu en voor altijd u kunt genieten wanneer u een sms of meldingen te ontvangen. Ochtend alarm zal u niet meer in paniek nu uit als je deze fantastische rock n roll ringtones. Gratis downloaden en uw apparaat te personaliseren met de populaire muziek genres, zoals: classic rock, heavy metal en hardrock.

Je zult in staat zijn om op te scheppen onder vrienden en familieleden met uw cel, als gevolg van nieuwe ringtones uitgevoerd door beroemde rocksterren en rock bands. Deze grote rots soundboard vol met wereldberoemde rockhits dat op sommige rockconcert te horen of is het misschien rocken fest, toch. Jazz, techno, hiphop zijn ook verbonden met rock muziek melodieën. Vanaf nu hoef je niet aan een beroemde rocknummer op rock radio of rotspartij wachten omdat je ze zal hebben op uw smartphone toetsenbord. U kunt gebruik maken van deze populaire ringtones heel gemakkelijk door het indrukken van de knop die u wilt. U vindt er een heleboel van de nieuwste ringtones. Je kunt ze veranderen elke dag, en hebben heetste melodieën, zoals: metaal gitaarklanken, pop rock melodieën of hip hop de hele tijd. Rock ringtones tekst tonen, alert en alarmen, soft rock songs geluiden zijn in deze nieuwe app. U zult genieten van ringtones en iedereen om je heen wilt deze grappige ringtones op mobiele telefoon of tablet te hebben. Deze gratis Android app is voor u gemaakt om plezier in de grootste rock and roll te nemen, voor alle rock fans, voor u die rots idolen. Veel plezier met deze leuke muziek rots geluiden, sterke ritmes en coole ringtones.

Deze ontzagwekkende gratis android app is verdeeld in twee secties. Eerste gedeelte behandelt nieuwste ringtones die je kunt installeren als ringtone, of toewijzen leuke ringtones aan elk van uw contacten! De volgende sectie bevat verbazingwekkende sms geluiden en klanken kennisgeving. Nadat u alle ringtones en melodieën hebben geluisterd, kunt u het beste ringtones scheiden in favoriete map. Vergeet niet om meer knop apps gebruiken om te zien wat we te bieden aan u en zorg ervoor dat u altijd de beste geluiden voor je Android toestel!

Belangrijkste kenmerken:

Instellen als ringtone

Asign om contacten

Kies favoriet

Instellen als berichttoon, aanmelding of alarm

Geluid gebruikt in app zijn onder het publieke domein licentie en / of Creative Commons licentie '

App is getest op veel Android-apparaten

Nuevos Tonos De Rock

Download

Nuevos Tonos De Rock 1